Saturday, April 23, 2011

Acha 5th Birthday Celebration

Alhamdulillah. sebagaimana yang telah diberitahu sebelum ini. Qistina Shop telah diberikan amanah utk menceriakan majlis hari lahir Adriana Batrisya.. kami namakan majlis ini sebagai Acha 5th Birthday Celebration dengan tema ceria si rama-rama)


QIstina Shop bertanggungjawap menyediakan goodies bag. item yang kami letak kan dalam goodies bag ialah keychain, cekak rambut (utk tetamu perempuan), rama2 besar (utk tetamu lelaki dan ahli keluarga pakai), dan plastic kecil utk diletakkan manisan..


label kertas utk keychain dan sticker utk diletakkan di paper bag dan plastik bag utk diletakkan gula2 juga disediakan oleh pihak kami dengan design daripada Little Color Shop..


Jika sesiapa berminat sila hubungi kami utk mendapatkan perkhidmatan ini.. tempoh siap adalah 14 hari bekerja setelah selesai perbincangan mengenai design dan item2 yang hendak dimasukkan dalam goodies bag dengan minimum 30 pack..


Terima kasih Allah .. kerana telah mengembangkan cabang perniagaan kami




25 kuntum bunga classic.. seblm ditampalkan kat cekak.. khas utk tetamu wanita dan kanak2 perempuan


12 ekor rama2 utk keluarga birthday girl dan kanak2 lelaki


rama-rama yang telah dipasang dengan wood button... baru cute gitu



30 biji keychain.. utk diletakkan dalam goodies bag


label kertas di tempah khas dari Little Color Shop.


label kertas yang siap dimasukkan kedalam plastik


keychain berbentuk kereta.. khas utk permintaan danish


lolipop Keychain..saya paling suka jahit bentuk nih


cekak rambut yang telah ditampal dengan cekak..


classic flower - pink muda



rama-rama ini ditampal dengan brooch pin.. so leh pakai kat mana2


paper bag dekorasi dari kami


semua beratur ya.. hehe


30 unit semuanya


beg plastik siap diletakkan dengan sticker.. khas utk letak manisan


siap dibungkus utk dipos


Alhamdulillah.. selesai semuanya

Sesiapa berminat jangan lupa hubungi saya di 016-9430591 ya..


Tuesday, April 5, 2011

Assalamualaikum...

Apa khabar anda semua pagi nih? harap2 semua sihat sejahtera. Hari ni kak nana nak tunjukkan hasil kerja kak nana selama bercuti 4 hari.. walau bercuti.. kak nana tak dapat nak tumpukan seratus peratus dengan kerja2 kreatif sebab kak nana lebih menumpukan perhatian kepada si kecil Aeisya yang semakin lasak..

apapun, kak nana dah lama geram dengan ribbon2 yang kak nana d beli dari jajacraft hampir sebulan lepas. Nak buat ribbon brooch. Akhiranya terlaksana jua cita2 ku itu. hehe... Anyway, utk rekaan ni, kak nana buat dua layer.. bukan satu layer... cuba mencari kelainan..Harga utk ribbon brooch nih RM 2.50 utk satu pcs. tapi jika korang berminat utk beli dalam kuantiti yang banyak (50 unit dan keatas) harga utk satu pcs ialah RM 1.50. jika berminat sila pm di facebook Ros' Rashid ya.

Ribbon brooch 2 layer... pandangan dari atas


Ribbon brooch 2 layer... pandangan dari tepi


Ribbon brooch 3 pcs : RM 8.00


hitam itu menawan

hitam putih sentiasa jadi pilihan


Hijau sentiasa jadi perhatian


pink sentiasa menjadi tumpuan sigadis


purple sipilihan hati


biru sejuk mata memandang


coklat warna asas yang sentiasa menjadi dambaan

hijau kuning padanan warna yang menawan


selain itu, kak nana jugak menyiapkan big button brooch 2nd batch. permintaan budak2 kat pejabat nih.. jika sapa2 nak borong pun boleh. tapi kuantiti agak terhad utk yang ni.